You will be mine

Trevlig dag hittils. Träffade älskade Malin och vi gick ner till ica och åt lunch, och pratade om allt och inget, vilket var underbart som vanligt.
Gårdagen hos Jannike gick bra, vi lagade ju maten åt hennes morfar+gäster och alla blev glada och nöjda.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag ska ut med Denniz och Oskar, vi ska till nåt ställe jag inte varit på förrut men det  lät trevligt. Vi lär ta ett par glas och snacka lite skit :) Så, jag ska återgå till min garderob.

<3


tack för att du finns gullunge, i love you more (yes it's possible!)
haaaalo :D

Deppmode

Usch, vilket jävla väder. Man blir ju sjukt deppig.. Nu sitter jag här, skittrött. Ska snart börja bege mig till Jannike, vi ska hjälpa hennes morfar som ska ha gäster så vi ska laga maten. Kommer bli jättekul :)
Har verkligen ingen lust att blogga just nu, see you!



happiness

Tjejer...

JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT NI HAR TRÄNAT IN DENNA DANS FÖR NU ÄR DET BARA *TRUMVIRVEL* 17 DAGAR KVAR TILL MAGALUF!




There can be miracles

Nä nu har jag fan tagit ett långt sommarlov från bloggeriet, så nu får det vara nog.
Kan ju inte påstå att jag har gjort så otroligt mycket sen sist, det var ju vid midsommar som jag tog en liten paus. Det gamla vanliga sommarlovssakerna som sola och bada har väl varit det som upptagit mest tid, och umgåtts massa med vännerna.

I just detta här och nu har jag inte mycket för mig. Alla mina vänner i viksjölandet är inte hemma så det blir ingen kvällspromenad för mig. Malin kommer dock hem imorgon, och Lovisa på lördag, gaaah vad jag längtar! Lisa åkte i måndags så henne lär jag inte träffa förrän på typ tmåndag nästa vecka. Dom senaste dagarna har jag mest legat med näsan i en bok, fast i dag tog jag en sväng till Vällingby och träffade Jannike Jessi och Denniz. Härligt var det!
Jag har även fixat en del i mitt rum så det börjar bli riktigt fint där!

Men nu loggade Lollo precis in på msn, nu ska jag kackla av mig med henne!


RSS 2.0