It was called yellow

Herregud vilken rolig dag detta har varit. Inga lektioner utan bara en föreläsning om droger, han som föreläste har varit i våran skola förrut och han är grymt bra! Så det var intressant att lyssna på i år också. Efter det hängde vi kvar med massa roligt folk, och sen när det bara var jag Jannike Clara Elina och Denniz kvar spårade det ur lite.. idoljuryn och massa skoj hade vi för oss, om jag får videon av Elina kan jag lägga upp för den var grymt rolig! När vi inte ville sitta kvar i skolan längre åkte vi in till stan och kollade, jag köpte en jättemysig marinblå kofta, ska typ bo i den!

Hemma har jag bara glott på dumburken, var så jäkla trött. Borde egentligen sova då jag ska jobba innan min lektion börjar, ska jobba på skolans restaurang och servera lite. Najs med extra cash!


just like a tattoo, i'll always have you


You are the one that i want

Fullspäckat schema senaste dagarna, så har knappt suttit vid datorn. I fredags praktiserade jag mellan 13.00-22.30, länge men var himla roligt. Så det var helt klart värt det! Efter det var de raka spåret hem och sova då jag skulle jobba lördag. Det var kul, Jannike jobbade också och det gick bra. Väldigt mycket att göra i stort sätt hela dagen, men då går det snabbt också! Sen åkte vi hem till Jannike, fast vi fastnade ett bra tag i bromma först för bussen gick inte förrän senare och då var även denniz med. På söndagen var det jobb igen men eftersom Jannike skulle köra till jobbet behövde vi iallafall inte gå upp astidigt :) Det var ännu mer på söndagen och vi var helt slut allihopa vid stängning. Så jag och Jannike åkte hem till mig och chillade hela kvällen.

Och så var det måndag igen, och skolan började med att brandlarmet gick så vi missade nästan hela första lektionen. Sen flöt det på hela dagen men fan vad trött jag är. Träffade Lovisa ikväll för en promenad, jävligt skönt att prata av sig.

Tjing!

Believe

Tjaaao

Praktik idag, gick bra fan. Jag hade rätt mycket för mig och tiden gick snabbt vilket var skönt då jag var lite seg. Efter fick jag sällskap hela vägen till sumpan, gick förbi skolan och hämtade lite papper som jag glömt och stötte på vaktis som jag hade en rolig diskussion med tills mami kom och plockade upp mig. Väl hemma hade jag inte lång tid på mig att byta om och fräscha till mig innan jag sprang till bussen, middag med mina underbara vänner stod på schemat ikväll. Vi åt på kolgrillen i jakan, och det var verkligen roligt. Thank's girls.

Nu sitter jag hemma, är inte alltför trött och jobbar kväll imorgon så jag börjar inte förrän ett. Planerna sen är att åka hem till Jannike, men vi får se, om jag slutar senare än planerat kanske det inte går, men jag hoppas det!

<3


Kreta 2009


I'm better than you

Hallå där,

Tillbaka ännu en gång, och skrivlusten har återfunnit sig igen. Är förtillfället lite deppig, en av mina favoritlärare slutar nu på fredag, så jävla tråkigt. Dock kommer vi få en bra ersättare, en tjej som jobbar på min praktikplats, men det betyder ju att hon slutar där så det var inte heller bra när jag tänkte efter. Men men, life sucks! ibland iallafall.

Trots det har jag haft en underbar dag. Sovmorgon, sen matte med Lisa och sen på svenskan redovisade jag och Jannike vårat arbete, och jag tycker att det blev ganska bra med tanke på hur snabbt vi gjorde det ;) Efter skolan fastnade jag, Clara, Jannike och Elina kvar gaanska länge, men vi hade otroligt roligt, massor med planer inför nästa vecka, kommer bli supernajs. Tack mina älskade tjejer.
Imorgon är det praktik igen, vilket betyder tidig uppgång. På kvällen blir det middag med några saknade vänner.


coolt...SÅ JÄVLA BÄST!


RSS 2.0