I'm out of here!

Idag åker jag till Färentuna till min älskade bästis för att fira midsommar. Stannar till på lördag!


du och jag har mycket att prata om nu :)<3

Mitt allt

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år
Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår
Tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa "Vad svarar man på sånt?", jag sa "Man svarar nog ingenting"

Men lägg armarna runt mig slit ut vad jag har
Gräv i det dunkla men sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad..

You're out of my life

Jag är redan trött på sommarlov, och på det här jävla vädret. Det finns typ ingenting att göra, ingenstans att åka, och allt kostar ändå så jävla mycket pengar. Åh, jag kommer ruttna om inte solen kommer fram snart..

I helgen har jag iallafall jobbat, det var sjukt lite folk, och det beror nog på att regnet har öst ner konstant.. Det gick bra iallafall, och nu jobbar jag inte på 2 veckor! Herregud, jag har inte haft en så här lugn sommar på jättelänge! Fyfan, blir vädret inte bättre snart så flyr jag till något varmare land. Men jag får hålla ut, om 6 veckor åker vi till Magaluf..

Idag ska jag iallafall träffa Jenny och Jannike. Kanske dags att göra sig iordning så jag kommer iväg någon gång..
tjing!


kärlekkärlekkärlek

When you believe

Åh jag har haft en underbar dag. Varför är inte alla dagar så här underbara? Imorse var jag först på fjällenskolans avslutning med Lenita och hennes pappa, vilket var roligt. Fick dock gå lite tidigare då jag skulle till skolan och äta på M. Träffade Lisa vid bussen, och så gick Denniz på i jakan med. Väl i underbara sumpan mötte vi upp resten; Jannike Clara Elina Annina och Simona.
Vi åt fantastiskt god mat, varmrätten blev halstrad lax med tomatbruschetta+mozzarella, och dessert blev vaniljglass jordgubbssorbet och färska jordgubbar. Helt otroligt gott! Sen gick vi till köket och pratade lite med dom, våra kära kockar. Och sen gick vi naturligtvis till skolan för att hälsa på lärarna. Jag undrar faktiskt om dom ens blev förvånade när vi kom.. Det var iallafall jätteroligt, många kramar blev det när vi gick. Speciellt Åsa(rektorn), hon slutar ju:(

Jag Lisa Clara Pelle och Denniz gick ner till cafet sen, innan vi åkte hem och då träffade vi alla lärare igen, haha!

Nu sitter jag och muppar med Jannike på msn, fan vad jag önskar att vi bodde närmare varandra!


österrike, johanna och jag.
vill tillbaka!

Det är nåt som gnager ändå..

Tiden bara springer förbi mig, jag hinner fan inte med längre. Om ett år, om ett jävla år, tar jag studenten. Det är ingenting. Jag orkar inte tänka på allt, men kan inte låta bli. När våra 3or tog studenten och även nära vänner känns det som om det kommer allt närmare, allt närmare till vi lämnar skoltiden bakom oss. Vilken sjukt obehaglig känsla, tryggheten man haft bara försvinner. Vännerna som man vanligtvis brukar träffa varje dag, lektionera man bara garvar sig igenom och allt annat sjukt man hittar på. Om ett år finns det inte längre. Sista sommarlovet har börjat, och det började bra. Sjukt bra. Med nära vänner, och massa chill. Så som jag alltid vill ha mitt liv. Livet förändras så otroligt mycket från år till år, och jag hinner inte med! Jag vill stanna upp, pausa och bara leva här och nu.

Jag vill inte leva om mitt liv, inte heller ändra något, men det jag vill är att få leva lika lyckligt som jag gör. Ha alla underbara människor runt mig hela livet som jag har idag. Kommer framtiden att bli så? Trodde jag någonsin att jag kunde vara så glad och trygg som jag är nu? Nej det trodde jag inte, men nu är jag det. Och jag har ett år kvar sen börjar allvaret. Ett år som kommer svischa förbi..Jag vill ta vara på det sista året, men det går så jävla snabbt. När jag tittar tillbaka på dom 2 gymnasieåren känner jag bara lycka, kärlek och en otroligt trygg känsla. Nej jag vet inte vad mer jag kan säga, men tack alla ni som gjort mitt liv så underbart, tack till er som aldrig sviker från min sida och är mina äkta vänner och tack för alla minnen jag får dela med er.


skolavslutning, tjejer<3


Åsa tog upp oss i laget och hyllade oss lite till :)


favoritbilden<3

fler bilder kommer imorgon!


När du står på toppen och tittar ner...

Har haft en del pyssel för mig de senaste dagarna så bloggen kom lite i kläm men nu är jag här! Har avslutat praktiken på M nu, känns lite tråkigt faktiskt. Haft så kul där! Men jag slutade med ett MVG i servering så det är ju inte fel. I kök vet jag inte än, men det går nog bra. Om serveringen gick bra borde ju kök gå bra det med! I fredags följde Jannike med hem till mig för tappenbron hade gått sönder så hon kunde inte ta sig hem. Dock skulle jag på Lenitas mottagning så hon fick underhålla sig själv här hemma men det gick bra.
Nitas mottagning var riktigt rolig, mycket lambo och väldigt trevligt sällskap! Så stolt över henne, och jag vet att det kommer gå så otroligt bra för henne. Jag älskar dig mitt lilla hjärta<3
När Lenita och några till skulle ut gick jag och Lovisa hem till mig och kollade på film, även Malin kom senare. En riktigt härlig fredag!

Igår vaknade jag och Jannike upp i lagom tid och gick upp och gjorde frukost, och sen la vi oss på soffan. Jag skulle jobba kväll hos Nette(min serveringshandledare i skolan) för hon och hennes man skulle catera en 40årsfest. Det var riktigt kul faktiskt. Jag serverade fördrinken, sen serverade jag och Nette vin och förrätt och så. Hon och David gick efter middagen så jag var kvar själv. Det gick bra faktiskt, blev lite mycket ett tag men jag tycker att det gick bra ändå :) Lite pengar blev det ju också, inte helt fel!

Idag har jag hittills inte gjort något alls. Var just över hos grannarna och fikade, trevlans! Ikväll ska jag möta lite vänner för en promenad, kanske till och med skulle ta och rösta? Vet inte på vad bara!


Lambo!

jag är så stolt över dig Lenita Johansson!

Du äger mitt hjärta

Haaaaaaallå där :D

Kasst väder, men ändå en bra dag. I överlag iallafall. Serveringen gick toppen, så det var skönt. Efter skolan tog vi det lugnt ett tag sen gick jag Jannike och Elina och åt pizza/kebab. Mycket gott! Jannike skulle sola så vi följde med dit. Sen rörde vi oss hemåt. Ikväll träffade jag Malin och Sofia, riktigt kul kväll. Hände en hel del konstiga saker, men kul var det!

Just nu är jag bara glad, glad för allting. Jag kommer få bra betyg, jag kanske har ett jättebra sommarjobb på G, mina vänner är underbara...Det kan fan inte bli bättre än så här!


fantastic four

Top of the world

Orkar inte blogga, men gud en sån underbar dag det varit. tänk om alla kunde vara så här!




nostalgi till den här låten

Underbara älskade

Hallå där

Så underbart väder idag, så jag har inte haft någon större lust att sitta vid datorn.. Vi hade praktik idag, och jag kan säga att svarta byxor och vit skjorta är helt otroligt jävligt att ha på sig i denna värme. Men det var sjukt lugnt på restaurangen, så det gjorde inte mycket. vi blev klara tidigt imorse så vi fick en och en halvtimmes rast, och den spenderades såklart ute i solen! Sen slutade vi tidigt också så då fortsatte vi sola, tills killarna tyckte det var en bra ide att dränka mig och Jannike i vatten...

Efter det gick jag Jannike och Denniz till sleven och fikade, mycket trevligt! Ikväll träffade jag Malin, vi satt och snackade skit i över en timme, alltid lika roligt :D.
nu hade jag tänkt att bädda ner mig, men vi börjar 9 imorgon så det är ingen brådska!
puss kram


När du inte orkar mer, orkar jag för 2

RSS 2.0