Borås

Äntligen tid för att blogga! Var ju som sagt i Borås fredag- lördag, det var underbart. Jag och mamma kom dit i fredags kväll, så vi hann inte göra så mycket mer än att dricka en kopp te. Jag har inte träffat Maria(min gudmor) på jättelänge så det var verkligen på tiden! Även Åsa och Micke var där med sina 2 barn, kul att träffa dom också. På morgonen efter kom Lukas och väckte mig vid 8, så det var bara att pallra sig upp. Men det var mysigt, satt och tittade på barnfilmer med honom. Sen dekorerade jag tårtan, mycket fin måste jag säga ;) Gästerna droppade in vid 12, och det var både kända och okända ansikten. Per var där med sina 3 barn, och Åsa och Micke med 2 barn. Jag lekte såklart mest med barnen, speciellt Åsas yngsta Oskar som bara var 6 veckor. Helt otroligt söt! Vädret var vackert, och Markus som skulle välsignas var glad och snäll. Det var verkligen mysigt. Underbara barn allihopa!

       
1. Jag och Villgot 2. Maria med Lukas och min gudson Viktor 3. Per, Markus och Markus gudföräldrar 4. Jag och Oskar 5. Åsa jag och Oskar


Så idag då.. Spederade hela långa varma dagen på jobbet. Det var otroligt varmt, men inte så mycket folk så det var skönt. Det var Karin och Steffi också, och vi hade riktigt kul!
Nu ikväll träffade jag Lollo Lenita och Ika för en kvällspromenad, mycket roligt var det! Och nu har jag precis roat mig med att översätta veckans meny i restaurangen på engelska.
Jag smälter bort här snart, så jag tror att jag ska slita mig från datorn. puss
!


Älskade älskade du

Herregud vilken träningsvärk jag har idag! Kan knappt röra mig, skratta eller hosta. Trappor ska vi inte ens tala om haha! Som tur är fick jag hova på serveringen, så jag slapp bära tallrikar. Det var lugnt idag, men det var bra för då kunde jag lära mig lite mer. Så det gick superbra idag också :)
Direkt när vi slutade gick jag först och gjorde nationella talet i svenska, fick VG så det var bra. Sen gjorde jag ett prov i P&F som jag blev godkänd på, och nu är allt skolarbete klart! Underbart!

Efter det gick jag och hämtade Alessia på fritids, så länge sen vi sågs sist. Så jäkla kul att ses, hon har blivit så stor...
Vi gick till Solna Centrum och köpte skor till henne och sen fikade vi EH. Även Clara och Jannike stötte vi på där! :) När vi tröttnat på Solna gick vi hem, och nästan direkt efter oss kom Mimmi hem, henne har jag ju inte heller träffat på sjukt länge så  det var jättekul. Åt middag där, och hade det bara otroligt trevligt. Nu när allt skolarbete är klart kan jag träffa dom oftare! Det var iallafall en sjukt mysig eftermiddag
<3

Nu är jag hemma och njuter av att inte göra någonting faktiskt, ovanligt för att vara jag. Men skönt är det! Ska packa lite saker nu då jag åker till borås imorgon för ska på dop på lördag :) puss


5 juni 2007

Ögonblick blir till evighet




Idag har det varit en riktigt bra dag! M gick bra, var ganska lugnt men jag gick vid 12.30 för att göra ett styrketest som jag missade när jag var i österrike. Fan vad jobbigt det var! Men med pepp från Joar och Alex klarade jag det bra, och nu får jag VG som slutbetyg i hälsa/idrott!

Gjorde även mitt sista religionprov idag som också gick bra, skönt att ha det gjort! Nu har jag bara ett P&F prov, och svenska talet kvar sen är det slutpluggat för denna termin iallafall!

Efter skolan åkte vi till stan igen, idag hade jag ju pengar eftersom jag fick lön! Mycket fint fick följa med hem, 2 par pumps, en klänning, 3 eller 4 tröjor och så, är väldigt nöjd! Även en fika hann vi med såklart. Tack för en trevlig eftermiddag folket!

Nu ska jag prova lite av kläderna, sen är det pluggdags igen! Fan vad skönt att jag snart är av med allt!!!!


Lite bilder från igår från Elinas blogg!

Tanken blev hemlighet

M gick bra idag med, fast det var nog lite bättre flyt igår.. Var så jävla varmt bara, och man blev ju inte direkt avsvalkad av att gå för det var ju ännu varmare ute. Jag Elina Jannike och Clara åkte till stan efter skolan och tittade i affärer och fikade, jättemysig eftermiddag. Jag är glad att jag valde att följa med istället för att åka hem och plugga!
Kom hem vid 18tiden, då drog jag igång pluggandet ett tag, men sen gick jag och träffade Lollo. Sen var det DHkväll för hela slanten, kom över några tjejer och tittade med mig, alltid lika härligt! :)

Nu är det pluggdags igen..

You spin my head

Förberedelserna på M gick bra och snabbt. Vi har samma bord som igår och jag och Elina har ett sällskap på 20 personer, men det ska nog gå bra. Det är PM på dom, så vi klarar det alldeles utmärkt tror jag! Vi gick igenom 2 vita viner också, kanske inte sådär jättegott att provsmaka vin på morgonen men ;)

Sitter i datasalen som vanligt, väntar på lunch nu. Underbart väder idag också, kan ju inte bli bättre!
skulle laddat upp ett par bilder, men skolans datorer är inte riktigt med mig, så det får vänta!

Up next,

Denna eftermiddag flöt rätt obemärkt förbi. Jag har skrivit klart min renässansuppgift, och så gick jag en promnead med Lovisa. Vi gick ner till sandvik till vattnet och satte oss ett tag. Underbara väder, det var galet fint. Tänk om det alltid kunde vara varmt..
När jag kom hem fortsatte jag pluggandet, men då var det projektoch företagande. Svarade bara på några instuderingsfrågor som jag ska ha prov på på torsdag. Måste även plugga lite religion. Usch, det är mycket denna vecka också, men nästa vecka är det slutpluggat!

Dags att slänga in lite serveringskläder i maskinen. Stänger bloggen för idag.

puss och kram!


Magaluf!

Din blogg är helt klar nu älskling :) Jag älskar dig bästis / Kungen! <3333

Perfect world

En riktigt bra dag på M idag måste jag säga! Vi var jättemånga i servisen, och allt flöt på riktigt bra. Dock inte så jättemycket gäster men det blir säkert mer imorgon. Hänger just nu i datasalen med tjejerna, ska ta med mig clara till hemköp och köpa något att äta, är så otroligt hungrig! Sen ska jag sätta igång med en renässansuppgift i svenska, sjukt tråkigt.. Men det måste ju göras..

. juste, fick tillbaka mitt arbete i arbetsmiljö där jag skrivit om jämställdhet och jg fick MVG på det!

Later!

Just like the sun lights upp the earth..

Godmorgon!
Haha det här trodde jag inte om mig själv, att jag hinner blogga innan jag åker till skolan! Men, ibland förvånar man tom sig själv! Har inte mycket att säga, så jag lägger in en låt som ni kan njuta av tills jag slutar idag, blir väl runt 14-tiden.

puss och kram!



Lars Winnerbäck- Kom änglar

I'll stand by you

Kolla in min nya snygga design! Dock står jag inte för den själv, utan det är min kära bästs Jannike som knåpat ihop den! Fin är den iallafall, tack babe!

Idag har jag jobbat 9-17. Dock var det en riktigt underbar dag på jobbet, jag tror jag skrattade hela tiden. Inte så konstigt när jag jobbar med Madde och Jenny iofs men ändå!
Jag pluggstrejkade ikväll, jag orkade verkligen inte sätta mig och plugga så jag gick och träffade Lenita istället och gick först en promenad sen gick vi hit.

Nu har vi iallafall praktik 2 veckor vilket är väldigt skönt då vi inte får massa nytt skolarbete, då hinner jag jobba av det sista! Men nu ska jag sova, börjar 8 imorgon.
godnatt


beacuse you live and breath
beacuse you make me belive in myself
when nobody else could help

Nu jävlar!

Nä nu har jag bestämt mig för att ta tag i bloggandet på allvar! Jag läste igenom min gamla blogg idag och det var sjukt kul att läsa om allt man gjort osv, så nu får jag köra igång igen!

Under tiden bloggen legat nere har det hänt en del saker.
Åland, där vi skulle tävla..Behöver knappt säga mer! 24 timmar, och så mycket som hände. Vi vann, våran skola vann Cup Culinaire, ett av dom lyckligaste moments i hela mitt liv trotts att jag inte var med i laget. Det var så mycket känslor, så mycket kärlek. Jag var så otroligt lycklig. Natten festade vi igenom, och trots ynka 45 minuters sömn stormade vi elevhallen när vi var tillbaka i skolan och visade hur jävla bra våran skola är. Underbara skola, underbara människor. Tack för det!

Även Österrike har hunnits med. Vi var där tisdag-fredag, jag bodde med Johanna och mittimot oss bodde Denniz och Oskar. Vi 4 hade sjukt kul under hela vistelsen och vi besökte Chokladfabrik, mådde sjukt illa när vi gick därifrån men det var galet gott! Vingård direkt efter, och sen även snaps och vinäger gård. En av kvällarna hade vi svensk afton på skolan där, mycket lyckat! Jag och Denniz stod för desserten, grymt bra! Sista dagen spenderades i Wien med att titta på sevärdheter, kollar affärer och sådant. De 3 kvällar vi hade där var vi på deras lokala krogar. Underbart roligt var det, en resa jag inte kommer glömma! Även där, Tack till ni som var med och gjorde den otroligt lyckad!

Nu när jag varit borta så mycket har jag en hel drös med plugg att ta igen. Men med vilja, lite sömn och så har jag faktiskt inte mycket kvar nu. Känns bra!

Dock börjar min separationsångest sätta in inför skolavslutningen, speciellt då det bara är ett år kvar nu. Jag ser 3orna nu springa runt med världens ångest, och om tom jag har panik vill jag inte veta hur dom känner. Jag läste en lista i min gamla blogg där frågan löd; Vad gör du om ett år? (då jag gick i ettan) svaret: Då är jag på G att sluta 2an, undrar hur mycket som förändrats under året?
Sjukt mycket har förändrats under detta år. Jag vet verkligen vilka som är mina vänner, dom som alltd finns kvar och jag har en helt annan självinsikt och främst: Jag har ta mig fan aldrig varit lyckligare! Det har vart bra, det har vart dåligt men jag är så lycklig just nu. Jag vill ha det så här resten av mitt liv.

/Kungen

Bloggen är under renovering!



Nu är denna header tillfällig tills jag orkar göra någon ny. För jag tror inte alls att Sandra är nöjd med den här haha. De är i alla fall inte jag!



 Fortfarande bara tillfällig!

Valborgsfirande och studentskiva

Ja, efter några hektiska dagar har jag hittat tillbaka till datorn. Denna vecka har varit fartfylld och rolig. I onsdags hade treorna i skolan sin skiva som jag och Clara var på, det var jättekul! Dock blev det lite för mycket av det goda, så att dra sig upp morgonen efter var mindre roligt. Vi spenderade en stor del av kvällen på dansgolvet, sen hade vi en trevlig nattbusstur, haha!
Och igår var det då valborg, verkligen inte min favorithögtid om man säger så. Men den blev perfekt, hemma hos Sara med underbara vänner och god mat. Det var underbart, dock körde jag på en vit kväll och följde inte heller med ut sen då jag har åkt på magkatarr, jävligt tråkigt.

Idag har jag haft lång sovmorgon och snart ska jag duscha och göra mig iordning för att träffa lite folk från skolan, vi ska grilla nånstans och bara ha det riktigt bra i det här vädret. Får se om jag hinner skriva när jag kommer hem, jag ska upp och jobba imorgon så jag ska försöka somna lite tidigare än vanligt.

puss!


happy face

RSS 2.0